BENDA druk & print: een drukkerij in Wijchen met passie voor drukwerk, printwerk, ontwerp en sign

 

Welkom bij BENDA Druk & Print, dé drukkerij in Wijchen die sinds 1983 jouw betrouwbare partner is in de wereld van drukwerk en printwerk. Of je nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent, wij staan klaar voor al jouw grafische wensen . Van zakelijk drukwerk en promotiemateriaal tot huisstijlen, relatiegeschenken, en zelfs op maat gemaakt fotobehang voor reclame-uitingen - bij BENDA in Wijchen is alles mogelijk!

 

Op BENDA kun je bouwen!

Vooruitstrevend in drukwerk

Wij houden de vinger aan de pols als het gaat om de nieuwste druktechnieken en materialen. Zo bieden wij je de beste kwaliteit en opties, of je nu kiest voor offset drukken, digitaal drukken of andere printoplossingen. Jij vraagt, wij draaien (uit)!

 

Bij BENDA geen vervelende verrassingen

We houden niet van verrassingen, tenzij het gaat om de uitstekende kwaliteit en uitstraling van ons druk- en printwerk! We bieden transparante offertes, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

 

Servicegericht met oog voor detail

Wij zijn meer dan gewoon een drukkerij; we zijn jouw partner in drukwerk en alle reclame-uitingen. We denken proactief mee om jouw project tot een succes te maken. Onze klantgerichte aanpak is iets waar we trots op zijn, en dat merk je in al het contact dat je met ons hebt.

 

Betrokken familiebedrijf met lokale expertise

BENDA druk & print is en blijft een familiebedrijf met betrokkenheid in onze genen. We staan met beide benen in de regio, kennen onze klant en weten wat er speelt. Zo gaan we goed voorbereid aan de slag met elke vraag en iedere productie. Bij BENDA Drukkerij in Wijchen bij Nijmegen voelt elke klant zich thuis. En zo hoort het ook!

Jouw drukkerij in Wijchen voor diverse drukprojecten

 

  • Zakelijk drukwerk
  • Promotiemateriaal
  • Huisstijldrukwerk
  • Beursmaterialen
  • Relatiegeschenken
  • Verpakkingen
  • Binnenreclame
  • Buitenreclame
  • En nog veel meer!

Drukkerij in Wijchen nodig?

We helpen je graag! Loop gezellig binnen in onze ‘huiskamer’ voor een kop koffie, of vul onderstaand contactformulier in. Of bel ons even met je vraag via 024 377 11 88.

Wil je liever meteen inzicht in onze scherpe prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.